Personaliserad.

Vägen till en välanvänd digital arbetsplats.
Se hur du får rätt saker gjorda med Omnia.

Med användaren i fokus

Den minsta gemensamma nämnare för alla framgångrsika digitala arbetsplatser är att dom används. Med Omnia kan du leverera lösningar som är intuitiva, personaliserade och har fokus på dagligt arbete. Vi är också säkra på att medarbetarna kommer att uppskatta produktens världsledande prestanda möjligheter att skapa attraktiva gränssnitt.

Arbeta var och
när som helst 

En lösning baserad på Omnia ser bra ut på alla typer av enheter, från mobiler till stora informationstavlor. Alla webbsidor har responsiv design och utseendet anpassas efter skärmstorleken. Dessutom kan du finjustera upplevelsen för alla block i Omnia och göra inställningar för utpekade enheter.

Produkten levereras också med en mobillapp för iOS och Android.

 

 

Ux i Omnia

Med fokus på din arbetsdag

Den digitala arbetsplatsen bör vara intuitiv, personaliserad och med fokus på dagligt arbete. Det ska vara enkelt att förstå vad som är nytt, relevant för mig eller som jag behöver agera på.

Med koncept kring målgruppsstyrning, prenumerationer och notifieringar ger Omnia stöd för att skapa lösningar där det är blir enkelt för användaren att förstå hur arbetsdagen bör planeras.

Gör det enkelt att hitta

Med Omnia får du kraftfulla verktyg för att realisera de navigeringslösningar som ni önskar. Skapa en gemensam global navigering eller låta olika tillämpningar få anpassad navigation, i båda fallen är det enkelt att underhålla strukturer över tiden.

Produkten ger också möjlighet att anpassa sökfunktionen med områden, förhandsvisning och filter efter verksamhetens behov.

 

Ux i Omnia
Ux i Omnia

Enkelt att lära och använda 

Den digitala arbetsplatsen utvecklas över tiden och regelbundet lanseras nya tillämpningar. Omnia ger dig möjlighet att publicera guider för att introducera nytt innehåll och förklara nya funktioner och tillämpningar.

Att göra er digitala arbetsplats lite enklare att lära och använda kommer hjälpa er att vinna användarnas förtroende. 

Världsledande prestanda

Inom organisationer som arbetar aktivt med att förbättra sin digitala arbetsplats är det mest återkommande önskemålet att lösningarna ska vara snabbare. Därför har vi investerat stort i att Omnia ska vara den snabbaste produkten på marknaden - och idag laddar en webbsida i ett intranät baserat på Omnia på i genomsnitt 295 ms. 

Reagerar du snabbare än Omnia? Gör vårt test Omnia Challenge.

Se filmen om användarupplevelsen i Omnia

Lär dig mer om hur Omnia levererar en intuitiv, personlig och uppgiftsorienterad upplevelse för slutanvändare.

Upptäck hur Omnia kan hjälpa dig!

Vill du stärka dina medarbetares engagemang men vet inte var du ska börja? Vill du veta mer om Omnia eller boka en produktdemo? Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig!