MAN Energy Solutions vinner pris för intranät och digital arbetsplats med Omnia-baserad lösning

Genom att fokusera på användarupplevelsen, använda Champions för att driva användandet och implementera en ny förvaltningmodell har resultaten av MAN Energy Solutions nya intranät vida överträffat förväntningarna. Nu har företaget fått pris för sitt framgångsrika arbete med att införa ett nytt intranät.

I 16 år har företaget Step Two (leverantörsoberoende experter på digitala arbetsplatser) delat ut utmärkelsen "Intranet and Digital Workplace Awards". Vinnare av 2022 års utmärkelse är MAN Energy Solutions och deras intranät #CULive som vinner en välförtjänt guldmedalj i kategorin "Digital Employee Experience".

Lösningen som är baserad på Microsoft 365 och Omnia, uppmärksammades för välfungerande koncept som Employee Hub, anpassad sökfuntion, en innovativ instrumentpanel för redaktörer och effektiva samarbetsverktyg. Men företaget fick också mycket beröm för hur man arbetat under implementeringsprojektet med ett starkt fokus på användare, kartläggning av arbetssätt, satsning på utbildning och användning av interna superanvändare, Champions, för att driva införandet. Arbetet med att minska innehållet, en strukturerad blandning av globalt och lokalt innehåll och en ny förvaltningsmodell nämns också i kommentarerna till #CULive.

- Vi gratulerar MAN Energy Solutions till deras engagerade arbete med att utforma, utveckla och implementera det nya intranätet, säger Anders Fagerlund, Product Offering Lead för Omnia.

- Arbetet med att driva införandet har varit mycket framgångsrikt och resultaten av lösningen har överträffat alla förväntningar, så priset är verkligen välförtjänt. Den vackra glaspokalen som delas ut av Step Two är ett tecken på det fantastiska arbete som utförts av alla som har bidragit till arbetet inom MAN Energy Solutions.

Läs mer om #CULive och intranätprojektet i den här artikeln. Du kan också ta del av den sammanfattning som Step Two har gjort om "Intranet and Digital Workplace Awards".

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om hur Omnia stöttade MAN Energy Solutions under utvecklingen av det prisbelönta intranätet.