Omnia befäster topplacering i ledande intranätrapport

Du kan nu ladda ner den nya upplagan av rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2022" där Omnia befäster sin position som den topprankade intranätprodukten.

När brittiska ClearBox Consulting publicerade rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2022" tidigare i år ansågs Omnia vara en topprankad produkt med det bästa förhållandet mellan värde och pris. Omnia tilldelades också utmärkelsen "Intranet Choice" som ett tecken på produktens ledande ställning.

Nyligen släpptes en ny utgåva av rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2022", med uppdaterade recensioner baserade på nya funktioner i de 20 intranätprodukter som ingår i rapporten. Betygen för Omnia har nu höjts inom tre scenarier och det nya Omnia Express-erbjudandet stärker produkten avseende relationen pris och värde. 

Sedan den förra utgåvan av rapporten har följande nya Omnia-funktioner inkluderats i granskningen:

  • En 'dashboard' för att effektivisera dagligt arbete för redaktörer och kommunikatörer. 
  • Nya och förbättrade funktioner för att att hantera och distribuera utbildningresurser och kurser samt göra det enkelt för användare att hitta, anmäla sig till och genomföra utbildningar.  
  • Ett nytt koncept för projekt- och portföljhantering som omfattar bland annat visualisering av en körbar projektmodell, förbättrad integration med Teams, förbättrad projektportfölj och förbättrad styrning av projekt. 
  • Nya och förbättrade analyser av sökstatistik, t.ex. antal sökningar, bästa sökningar, övergivna sökningar och sökningar utan resultat. Nytt utseende på den anpassningsbara analys-instrumentpanelen för administratörer. 
  • Ny funktionalitet avseende sökupplevelse, bland annat stöd för 'did you mean'.  
  • Nya konnektorer för integration med alla moderna digitala signerings-lösningar.
  • Integration med nya Microsoft Stream. 
  • Ny funktion för sociala konversationer för att stödja lokala lösningar som inte använder Teams eller Yammer.


Anders Fagerlund, Product Offering Lead for Omnia, kommenterar den uppdaterade rapporten så här:

– I rapporten som kom i början av 2022 konstaterade man att Omnia levererar ett komplett intranät med imponerande prestanda och utmärkt användarupplevelse på alla klienter. Att produkten nu får ännu högre betyg och en stärkt ledande ställning är självklart mycket glädjande.

– Eftersom användarupplevelsen är så viktig för intranätets framgång känns det extra bra att stärkt feedback avseende viktiga funktioner som sök, navigering och målgruppsstyrning. Sammantaget är vi förstås stolta över att Omnia är den topprankade produkten för femte året i rad. 

Ladda ner den uppdaterade rapporten Intranet and Employee Experience Platforms 2022 här.

Kontakta oss om du vill veta hur Omnia kan hjälpa din organisation.

Dessa bloggposter kanske också kan vara intressanta för dig