Omnia tilldelas utmärkelsen Intranet Choice Europe

Omnia topp-rankades återigen i Clearbox marknadsrapport över intranätprodukter för SharePoint och Office 365. Produkten fick utmärkta recensioner beträffande funktionalitet, koncept, prissättning, användargrupp och support i marknadens mest omfattande rapport.

Varje år presenterar Clearbox Consulting en marknadsöversikt om intranät-produkter för SharePoint och Office 365. De lägger över 700 timmar på att granska fler än 50 produkter och publicerar sedan sina slutsatser i en omfattande rapport om nyckelfärdiga intranät för Microsoft-miljö. Som ett utökat stöd för alla som planerar ett intranät-initiativ, kommer rapporten fortsättningsvis att uppdateras kvartalsvis. Här hittar du mer information om Clearbox-rapporten.

Clearbox utser inte en produkt som den bästa för alla organisationer, istället delar de ut utmärkelser till några av de granskade produkterna för specifika scenarier. I den senaste utgåvan av rapporten fick Omnia utmärkelsen ”Intranet Choice Europe”, med kommentaren att Omnia var en av de högst rankade produkterna som fungerar mycket bra tillsammans med Microsofts applikationer.

Du har väl inte missat våra webcasts?

- Vi är både stolta och glada över att Omnia var den högst rankade produkten i rapporten för tredje året i rad, säger Anders Fagerlund, Product Offering Manager för Omnia. Rapporten täcker många av de funktioner som vi vet att våra kunder är mest nöjda med, exempelvis att tillhandahålla stöd för komplexa kommunikationsscenarier, en intuitiv och personlig användarupplevelse, mobilitet och prestanda i världsklass. Förhoppningsvis kommer detta att bidra till att driva ytterligare tillväxt för produkten även om konkurrensen på marknaden är hård.

I den fullständiga rapporten uppgav ClearBox att Omnia är en stark och attraktiv produkt som presterar bra i alla aspekter av intranät-funktionalitet. Det nämndes också att produkten tillhandahåller koncept och funktioner som tillgodoser behov från både administratörer, redaktörer och slutanvändare.

Slutanvändare är förmodligen mest nöjda med den tilltalande och lättnavigerade miljön, medan innehållsägare uppskattar en trevlig användarupplevelse
och ett starkt stöd för att skapa tilltalande innehåll, med ett särskilt omnämnande av omfattande funktioner för att hantera medieinnehåll.

Rapporten pekar också på att administratörer kommer att uppskatta graden av flexibilitet och kontroll som de får, till exempel när det gäller rättighetshantering, kontrollerade livscykler för innehåll och övervakning av användning och versionshantering. Stödet för hantering av flerspråkiga lösningar nämns också i rapporten.

Omnia fick också positiva omnämnanden för exceptionell prestanda, med en genomsnittlig laddtid för webbsidor i en Omnia-baserad miljö på 0,29 sekunder. Om du vill uppleva hur prestandan hos Omnia påverkar användarupplevelsen, är du välkommen att testa Omnia Challenge här.

Kontakta oss om vill veta mer om hur Omnia kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner om intranät och digitala arbetsplatser. Vi visar gärna Omnia i en kort demo på en tid som passar dig. Boka din demo här.

Dessa bloggposter kanske också kan vara intressanta för dig