Omnia utsedd till “Ledande Produkt” i omfattande marknadsrapport

Omnia är utsedd till topprankad intranät-produkt i marknadsrapporten ”Intranet and Employee Experience Platforms 2024” och tilldelas utmärkelsen ”ClearBox Intranet Choice Award” för sjunde året i rad.

Rapporten ”Intranet and Employee Experience Platforms 2024” som lanserades januari av det brittiska företaget ClearBox Consulting syftar till att hjälpa intranätansvariga, verksamhetsutvecklare och IT-proffs att förstå marknaden och matcha produkter efter sina behov. Årets rapport omfattar recensioner av 20 produkter som jämförs och betygsätts inom åtta affärsscenarier, med även kundrecensioner och prissättning som beaktas.

Rapporten fastslår att Omnia levererar ett komplett intranät med utmärkt användarupplevelse på alla skärmar, från mobil till digital signage’. I diagrammet avseende Pris/Värde är Omnia den klara ledaren i ’High-Value-zonen’. Dessutom har Omnia fått ClearBox Choice-utmärkelsen för sjunde året i rad och utsågs till Ledande Produkt.

Anders Fagerlund, Produkt Offering Lead för Omnia, kommenterar rapporten:

– Eftersom användarupplevelsen är så viktig för ett intranäts framgång är vi glada över att se att Omnia får beröm inom detta område, t ex vad gäller personalisering, sökfunktion, navigering och målgruppsstyrning av innehåll. Många av våra kunder har deltagit en en enkät inför rapporten och också gett positiv feedback. Totalt sett är vi grymt stolta över att Omnia fortsätter att vara en högt rankad produkt på marknaden.

I rapporten får Omnia höga betyg för stöd för internkommunikation, support för mobila lösningar och möjligheter och gränssnitt för administratörer. Produkten rankas också som bästa alternativ avseende upplevelse för användare, enkelhet att hitta det man söker samt stöd för att driva engagemang bland användare.

Johan Schedin Jigland, Produkt Delivery Lead för Omnia, kommenterar rapporten:

– Vi har investerat kraftigt inom områden som flexibel design, prestanda, styrning, Microsoft 365-integration och erbjuder en stark lösning för frontlinjearbetare, så det var fantastiskt att se att dessa områden lyftes fram i rapporten. Vi är stolta över att bli betraktade som en högt rankad produkt och kommer att fortsätta arbeta hårt för att behålla ClearBox Choice-badge.

Ladda ner rapporten utan kostnad via denna länk,

 

Vill du veta mer om Omnia och hur vi rankades i rapporten, kontakta:

Anders Fagerlund
E-post: anders.fagerlund@preciofishbone.se
Telefon: +46 708 248 010