Ladda ned rapporten "Clearbox Intranet and Employee Experience Platforms 2022 report"

Rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2022 Report" från ClearBox Consulting är den definitiva branschöversikten. Rapporten är ett måste för alla som överväger att köpa ett nytt intranät eller en ny plattform för medarbetarengagemang.

Rapporten "Clearbox Intranet and Employee Experience Platforms 2022"

Denna omfattande 749-sidiga rapport är den definitiva guiden för intranät och digitala arbetsplatser. För första gången är denna rapport nu tillgänglig kostnadsfritt. Fyll i formuläret och ladda ner den idag!

  • Rapporten ger en detaljerad översikt över intranät-marknaden och analyserar de 20 största intranät-plattformarna.

  • Alla plattformar jämförs utifrån tio verkliga affärsscenarier, där även kundrecensioner och prissättning beaktas.

Den bäst rankade intranätprodukten - fem år i rad

Med så många intranätprodukter att välja mellan kan det vara svårt att veta var man ska börja. Men egentligen är det inte så svårt: Omnia vann ClearBox Intranet Choice 2022 Award för femte året i rad!

Detta är inte en liten prestation. Den globala marknaden för plattformar för intranät och digitala arbetsplatser fortsätter att utvecklas. Omnia förbättrar löpande sin plattform, sina funktioner, användarupplevelsen med mera. Här är några lovord om Omnia från ClearBox Consulting:

  • Upplevelsen för slutanvändare är utmärkt; inte bara funktionerna fungerar bra, utan webbplatsen är också attraktiv, även när det gäller navigeringen.

  • Omnias administratörer har stor kontroll över hela webbplatsen, vilket gör Omnia till en av de mest flexibla produkterna som fortfarande följer Microsofts standarder.

  • I rapportens Value vs. Score Chart, som bedömer prestanda i förhållande till ett prisintervall för 5 000 användare, fick Omnia det högsta betyget i den översta kvadranten.

ClearBox-rapporten är en oberoende bekräftelse på att Omnia och Microsoft 365 är den perfekta kombinationen för din digitala arbetsplats. När du har haft möjlighet att läsa rapporten svarar vi gärna på dina frågor om Omnia. Kontakta oss här så återkommer vi snarast möjligt