Ladda ned rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2023 report"

Rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2023 Report" från ClearBox Consulting är den definitiva branschöversikten. Rapporten är ett måste för alla som överväger att köpa ett nytt intranät eller en ny plattform för medarbetarengagemang.

Rapporten är gratis att ladda ner. Fyll i formuläret och ladda ner den idag!

Mer om rapporten

Rapporten ger en detaljerad översikt över intranätmarknaden och analyserar 21 etablerade plattformar för intranät och digitala arbetsplatser. Alla produkter jämförs utifrån tio verkliga affärsscenarier och beaktar även kundrecensioner och prissättning.

Den bäst rankade intranätprodukten - höjdpunkter i rapporten

Vi är stolta över att kunna notera följande slutsatser och höjdpunkter från rapporten:

  • Omnia har fått utmärkelsen "Intranet Choice" för sjätte året i rad.
  • Omnia anses vara en enastående produkt och får toppbetyg när det gäller scenarierna användarupplevelse och visuellt utseende, informationssökning och kunskapsdelning samt Microsoft 365-integration.
  • Omnia är den högst rankade produkten med tanke på förhållandet pris/prestanda.

Citat om användarupplevelse

Omnias användarupplevelse är utmärkt och kan flexibelt anpassas till alla enhetstyper. Branding är flexibelt och går långt utöver vad standard SharePoint har att erbjuda. Innovativ navigering och en stark sökupplevelse gör det enkelt för användarna att hitta information.

Citat om informationssökning

Omnias användargränssnitt är rent, modernt och mycket flexibelt för att möta behoven hos organisationer av alla storlekar och med olika komplexitetsnivåer. Presentationen av komplext referensmaterial och nyhetsartiklar är stark, med en bra sökupplevelse som hjälper användarna att hitta innehåll.

Citat om integration med Microsoft 365

Omnia är en av de mest flexibla produkterna som fortfarande överensstämmer med Microsofts standarder. Integrationen med Microsoft 365-applikationer är stark, särskilt med MS Teams och Yammer. Omnia utnyttjar SharePoint och Microsofts sökning på ett bra sätt bakom kulisserna och har byggt en anpassad sökupplevelse på framsidan som är attraktiv och funktionsrik.

Citat om helhetsupplevelse

Omnia är en övertygande och flexibel produkt till ett bra pris som sannolikt kommer att finnas med på många köpares kortlista. Omnia kan förvandlas till ett kraftfullt nav i en organisations digitala arbetsplats.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om rapporten eller vill veta mer om hur Omnia kan stödja din organisation framöver är du välkommen att kontakta oss för en första diskussion eller för att boka ett demo-möte.