On-demand webinar: Den bästa vägen till ett utmärkt intranät i Microsoft 365 och SharePoint

Ett bra intranät förenklar kommunikation, samarbete och driver engagemang bland slutanvändare. I denna webcast lär du dig hur du kan driva implementeringen av ett framgångsrikt intranät.

Om du funderar på ett nytt intranät så ska du inte missa detta webbinarium. Vi utgår från de vanligaste kravställningarna kring ett modernt intranät och visar hur dessa kan uppfyllas med Microsoft 365, SharePoint och vår egen produkt Omnia. Dessutom får du tips kring hur projektet kan planeras samt råd om hur man undviker vanliga fallgropar på vägen. Målet med denna presentation är att visa vägen till ett framgångsrikt intranät.

Välkommen till en kostnadsfri presentation där vi ger våra bästa rekommendationer för dig vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar inom en digital arbetsplats.

Agenda

  • Det moderna intranätet – vad är vi ute efter?

  • Hur långt kommer vi med Microsoft 365?

  • Exempel från Omnia Intranet idag och i morgon

  • Hur kommer vi till önskat läge? Vad kostar det?

 

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar i ett intranät och en digital arbetsplats.


Målgrupp

Denna session riktar sig främst till roller som CIO, CDO, affärsutvecklare, intranätansvarig eller eller liknande roller inom organisationer som planerar för ett nytt intranät baserat på Microsoft-teknik. 

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).