On-demand webinar: Så lyckas du med dokumentstyrning i Microsoft 365 och SharePoint

Den som vill lägga grunden för effektiv och begriplig dokumentstyrning inom en organisation står inför en rejäl utmaning. Under denna session går vi igenom hur man kan implementera en framgångsrik strategi för dokumentstyrning och därmed lyckas bättre med personliga, delade, styrande och redovisande dokument. Vi visar exempel baserade på Microsoft 365 (f.d Office 365) och vår egen produkt Omnia.

Agenda

  • Modell för informationsarkitektur för dokumentstyrning.

  • Strategi för systemstöd och migrering.

  • Lösningsexempel från Microsoft 365 (f.d Office 365) .

  • Hur kommer vi till önskat läge? Vad kostar det?

När vi sammanfattar denna innehållsrika timme har du en god uppfattning både om bra och kostnadseffektiv dokumentstyrning i Microsoft Office 365 och SharePoint, och om hur du kan hjälpa din organisation att ta sig dit.

Målgrupp

Du som vill implementera en framgångsrik strategi för dokumentstyrning. Vi fokuserar mer på tillämpningar än teknik. Detta webinarie riktar sig främst till roller som CIO, CDO, affärsutvecklare, intranätansvarig eller eller liknande roller. 

Allmän information

Detta webbinarium är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).