Webbinarium: Effektivisera den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365 - Optimera arbetet i Microsoft Teams

Under de senaste 3-4 åren har Microsoft Teams växt lavinartat och gjort miljontals nya användare mer produktiva i samarbeten och dagligt arbete. Trots dess stora popularitet har införandet av Teams inte alltid gjorts med en genomtänkt plan eller strategi. Därför är det många organisationer som idag upplever att Teams-miljön blivit svår att överblicka, förvalta och förbättra.

Men så behöver det såklart inte vara – och nu kan du lära dig mer om hur man med policies, strukturer och riktlinjer kan göra arbetet i Teams mer effektivt. I detta webbinarium visar vi hur du kan etablera strukturer i Teams som är skräddarsydda för verksamheten och vilka förbättringar som kan uppnås.

Agenda

I detta webbinarium får du lära dig mer om:

  • Skapa tydliga strukturer i Teams – och varför det är viktigt.
  • Arbete med livscykler och ägandeskap.
  • Riktlinjer för användande och uppföljning.
  • Det första steget mot effektivare användning av Teams.

Efter presentationen finns också tid att svara på eventuella frågor.

Målgrupp

Välkommen till ännu ett webbinarium i vår serie "Effektivisera den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365". Detta tillfälle är främst riktat till dig som är involverad i utvecklingen eller kravställningen av organisationens digitala arbetsplats baserad på Microsoft 365. Dock fokuserar vi mer på praktisk tillämpning än tekniska aspekter, vilket gör innehållet relevant även för andra roller och funktioner.

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vår presentatör är Jesper Håård, Microsoft 365 Specialist. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).