Webbinarium: Så lyckas du med dokumenthantering i Microsoft 365 och SharePoint

Detta webbinarium behandlar hur man kan implementera en framgångsrik strategi för dokumenthantering i SharePoint och Microsoft 365.

Den som vill lägga grunden för effektiv och begriplig dokumenthantering inom en organisation står inför en rejäl utmaning. Under detta webbinarium går vi igenom hur man kan implementera en framgångsrik strategi för dokumenthantering i SharePoint och Microsoft 365, och därmed lyckas bättre med personliga, delade, styrande och redovisande dokument. Vi visar exempel baserade på Microsoft 365, SharePoint och vår egen produkt Omnia.

Agenda - dokumenthantering i SharePoint och Microsoft 365

  • Modell för informationsarkitektur för dokumenthantering.

  • Strategi för systemstöd och migrering.

  • Lösningsexempel för dokumenthantering i SharePoint och Microsoft 365.

  • Hur kommer vi till önskat läge? Vad kostar det?

När vi sammanfattar denna innehållsrika timme har du en god uppfattning både om bra och kostnadseffektiv dokumenthantering i Microsoft 365 och SharePoint, och om hur du kan hjälpa din organisation att ta sig dit.

Målgrupp

Du som vill implementera en framgångsrik strategi för dokumenthantering i SharePoint och Microsoft 365. Vi fokuserar mer på tillämpningar än teknik. Detta webinarie riktar sig främst till roller som CIO, CDO, affärsutvecklare, intranätansvarig eller eller liknande roller. 

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vår presentatör är Anders Fagerlund, produktägare för Omnia. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).