Webbinarium: Så skapar du ett intranät som engagerar frontlinjearbetare

Välkommen till ett 45-minuters webbinarium där vi exemplifierar hur man skapar ett intranät som inkluderar och engagerar personal i frontlinjen.

Under många år har organisationer använt intranät som ett verktyg för intern kommunikation, samarbete och kunskapsdelning. Men ofta har dessa lösningar bara gjorts tillgängliga för kontorspersonal medan personal i frontlinjen, t ex butiksarbetare, hantverkare, chaufförer, montörer, lärare, vårdpersonal och hotell- och restaurangpersonal, har lämnats utanför.

Nu märker vi tydligt att prioriteringarna har förändrats och att det är viktigt för de flesta organisationer att inkludera all personal i intranätet. Häng med på ett webinar där vi diskuterar utmaningarna som detta innebär och hur du kan designa och etablera en lösning som framgångsrikt når alla anställda.

Anmäl dig till webinaret för att lära dig mer om:

  • Utmaningar för att nå frontlinjearbetare och hur dessa kan hanteras.

  • Så designar du lösningar för frontlinjearbetare.

  • Exempel på intranät för frontlinjearbetare.

  • Vad gör vi nu? Några råd om om nästa steg?


Vi kommer också att hålla en frågestund i slutet av webinaret.

Presentatör

Vår presentatör för detta webinar är Anders Fagerlund från Omnia-teamet. Anders har mer än 20 års erfarenhet av att designa och förbättra intranät baserat på Microsoft-produkter. Sedan 2015 är han ansvarig för erbjudandet kring den topprankade intranätprodukten Omnia.

Målgrupp

Detta webbinarium vänder sig till dig som arbetar med att förbättra den digital upplevelsen för medarbetare och/eller i en organisation som vill inkludera frontlinjearbetare i den digitala arbetsplatsen. Under webinaret kommer vi att ta upp utmaningar som är relevanta för funktioner som kommunikation, IT och HR.

Allmän information

Detta är ett kostnadsfritt webbinarium och du kan delta via webbläsare eller mobilapp. Om datumet inte passar dig, anmäl dig ändå så delar vi presentationen och en inspelning av sessionen. Vår presentatör är Anders Fagerlund, produktägare för Omnia. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).