Webcast: Förbättra upplevelsen av den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365

På senare år har vi sett att arbetssätt förändras, vilket ofta leder till initiativ för att uppdatera den digitala arbetsplatsen. Här får du lära dig hur kan förverkliga dina digitala arbetsplats-strategier och skapa lösningar som hjälper användare att få sitt arbete gjort.

I denna webcast visar vi hur du kan skapa en digital arbetsplats baserat på Microsoft 365 och Omnia. Vi diskuterar hur utvecklingen av en digital arbetsplats kan gå till, vad som är viktigt för att lyckas samt hur olika tillämpningar kan utformas. Här får du våra bästa rekommendationer kring hur man kan etablera en digital arbetsplats som bidrar till positiv utveckling av verksamheten.

Välkommen till en kostnadsfri webcast där vi ger våra bästa råd för dig som vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar inom en digital arbetsplats.

Agenda

  • Förväntningar på den digitala arbetsplatsen
  • Implementera strategier och policies
  • Lösningsexempel – förbättra användarens upplevelse
  • Hur arbeta med ständiga förbättringar

Målgrupp

Denna webcast riktar sig främst till roller som CIO, CDO, affärsutvecklare, intranätansvarig eller eller liknande roller inom organisationer som planerar för ett nytt intranät baserat på Microsoft-teknik. 

Allmän information

Webcasten är kostnadsfri och hålls på svenska. Vår presentatör är Anders Fagerlund, produktägare för Omnia. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).