Digital arbetsplats

Förbättra den digitala arbetsplatsen med Microsoft 365 och Omnia

Digital arbetsplats

Den digitala arbetsplatsen innefattar mer innehåll och tjänster än någonsin tidigare och allt pekar på att den utvecklingen kommer att fortsätta.

Ett bra intranät kan spela en stor roll i att ge användare en enhetlig upplevelse och enkel tillgång till information och resurser som behövs i dagligt arbete. Med Omnia kan du också möjliggöra lösningar för strukturerad kunskapsdelning, projektkontor, dokumenthantering, ledningssystem och integration med verksamhetssystem.

Hantera många lösningar

Omnia ger stöd för att hantera många lösningar för den digitala arbetsplatsen inom en Microsoft 365-miljö, exempelvis ledningssystem för kvalitet och informationssäkerhet, kund- och leverantörsportaler eller flera intranät för olika delar av verksamheten. Du kan skapa flera lösningar med gemensam design och navigering, eller ge varje tillämpning sin egen unika profil.

Integrera med externa tjänster

Med Omnia följer också ett ambitiöst ramverk för att kunna anpassa den digitala arbetsplatsens lösningar efter era behov eller integrera dessa med verksamhetssystem. Dessutom har produkten en rad färdiga konnektorer för att underlätta integration till externa tjänster som till exempel Bing Search, YouTube, Pexels Image Gallery, Trello och Workplace by Facebook. Omnia är också integrerat med Microsoft Search och de konnektorer som följer med den tjänsten.

Implementera policyer för innehåll

För att vara långsiktig hållbar bör en digital arbetsplats vara baserad på organisationens strategier och policyer för hantering av information. Med Omnia följer möjligheter att hantera mallar, layouter, språk, livscykel och affärslogik för till exempel webbsidor, nyheter, event, viktiga dokument och processer.

Enhetlig upplevelse

Med Omnia kommer användare att få en utmärkt upplevelse av den digitala arbetsplatsen på alla typer av enheter, från den minsta smartphone till största informationstavla. Det finns också en mobilapp som notifierar om och ger tillgång till viktigt innehåll som nyheter och driftmeddelanden och självklart kan användare också nyttja lösningen via mobilappar från Microsoft.

Prestanda

Ett vanligt önskemål från användare är att ha tillgång till en digital arbetsplats med utmärkt prestanda, man vill helt enkelt inte vänta på att ta del av information eller applikationer. Med Omnia kan du skapa lösningar med marknadens bästa prestanda.

Är du snabbare än Omnia? Här kan du jämföra din reaktionstid med den genomsnittliga tiden som det tar för en webbsida att ladda i en digital arbetsplats baserad på Omnia.

Utmana Omnia här!

Vill du veta mer?

Här hittar du inspiration och kunskap om digitala arbetsplatser.

Det finns ingen artikel att visa

Upptäck hur Omnia kan hjälpa dig!

Vill du stärka dina medarbetares engagemang men vet inte var du ska börja? Vill du veta mer om Omnia eller boka en produktdemo? Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig!