Utvecklande.

Delad kunskap är dubbel kunskap, speciellt när det görs på ett strukturerat sätt. 
Se hur strukturerad kunskapsdelning fungerar i Omnia.

Sluta uppfinn hjulet

Med Omnia kan du skapa lösningar för att skapa, dela, hitta, använda och vidareutveckla kunskap inom organisationen på ett strukturerat sätt. Det är äntligen dags att sluta uppfinna hjulet.

Communities

Communities är en central del i vårt koncept för att dela kunskap på ett strukturerat sätt inom organisationen. Det ska vara enkelt att skapa nya communities och att bjuda in kollegor för att bidra.

Här kan medarbetarna skapa och publicera artiklar och dokument, delta i diskussioner eller samarbeta kring en FAQ. 

Ux i Omnia
Ux i Omnia

Enkelt att dela kunskap

För att lyckas med lösningar för bättre kunskapsdelning inom organisationen måste användare kunna interagera med innehållet. Det måste vara enkelt att kommentera, gilla, betygsätta artiklar och dokument, samt att kunna dela information med kollegor via epost och sociala kanaler.

Som administratör kan du publicera listor på det mest använda eller högst rankade baserat på till exempel antalet gilla-markeringar, kommentarer och betyg.

Gamification

Med Omnia kan du ge medarbetare som delar med sig av sina kunskaper den uppmärksamhet som dom förtjänar.

Användare kan få poäng varje gång man skapar nytt innehåll, interagerar med publicerat material eller deltar i diskussioner. Publicera listor över vilka som bidrar mest, eller ge den som hjälper kollegorna en utmärkelse som visas på personprofilen.

Ux i Omnia
Ux i Omnia

Följ med i vad som händer

Med Omnia kan användarna prenumerera på information inom intressanta områden och communities. Det gör att man blir notifierad när det finns nytt eller uppdaterat innehåll och snabbt kan ta del av ny information. Produkten ger också användare möjlighet att hantera sina prenumerationer över tiden.

Nu kan medarbetarna hänga med i allt som händer inom verksamheten.

Se filmen om kunskapsdelning med Omnia

Här får du några enkla exempel på hur Omnia kan hjälpa dig att implementera strukturerad kunskapsdelning inom den digitala arbetsplatsen.

Upptäck hur Omnia kan hjälpa dig!

Vill du stärka dina medarbetares engagemang men vet inte var du ska börja? Vill du veta mer om Omnia eller boka en produktdemo? Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig!