On-demand webinar: Integrera intranätet med Microsoft Teams

Microsoft Teams växer snabbare än någonsin och finns snart på varje kvinnas och mans skrivbord. Men hur ska respektive kanal användas och vilken information ska publiceras var? I denna webcast ger vi råd och visar praktiska exempel på hur ni kan föra upplevelserna i Teams och intranätet närmare varandra. Vi kommer också att diskutera vilken roll Teams kan ha i diskussionen kring en digital arbetsplats.

Agenda

  • Microsoft Teams – en översikt
  • Lösningsexempel från intranät
  • Så kan du integrera intranätet med Teams
  • Den digitala arbetsplatsen

 

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar i ett intranät och en digital arbetsplats.

Målgrupp

Detta inspelade webbinarium riktar sig främst till roller som CIO, CDO, affärsutvecklare, intranätansvarig eller eller liknande roller inom organisationer som vill skapa en effektivare samarbetsmiljö inom en digital arbetsplats baserad på Microsoft 365. .

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).