VÄLKOMMEN TILL OMNIA

Säg hej till
OmniaFlow


Våra kunder pratar om engagerade medarbetare
som får saker gjorda. För oss är detta Flow.

Upplev Omnia. Hitta ditt Flow.

VARFÖR VÄLJA OMNIA?

Det finns många skäl till varför du ska välja Omnia för bättre intern kommunikation, samarbete, kunskapsdelning, medarbetarengagemang, verksamhetsstyrning och mycket mer. Här är de fem viktigaste:

Användarupplevelsen.

Med Omnia kan du ge användarna en personlig och intuitiv upplevelse med prestanda i världsklass och fantastisk design på alla digitala enheter.

Den högst rankade kommunikationsplattformen.

Med starka verktyg för innehållsförvaltning, publicering och ett anpassningsbart statistik- och analysverktyg är Omnia utformat för att hjälpa dig att förbättra den interna kommunikationen.

Ett verktyg för att driva medarbetarengagemang.

Funktioner som en onboardingportal, ett lärocenter, kunskapsdelningsfunktionalitet, gamification och röstning är bra lösningar för att öka medarbetarnas engagemang.

Ett kraftfullt stöd för att öka produktivitet.

Med Omnia kan du bygga en onboardingportal, visualisera processer, skapa ett extranät, lösningar för medarbetare i frontlinjen, dokumenthantering och mycket mer för att öka produktiviteten.

Det oöverträffade navet för den digitala arbetsplatsen.

Med en ledande integration med Microsoft 365, inbyggda kopplingar till affärssystem och ett anpassningsbart ramverk hjälper Omnia dig att sammanföra den digitala arbetsplatsen.

 

 

Kolla in Omnias funktioner

Här kan du hitta information om mer än 100 olika funktioner i Omnia. Kolla in länkarna nedan och läs om dina intresseområden:

- Leverera en fantastisk användarupplevelse

- Förbättra intern kommunikation

- Driva effektivt samarbete

- Strukturerad kunskapsdelning

- Skapa medarbetarengagemang

- Stödja företagsledning och processer

Vad kan Omnia göra för dig?

Omnia är en produkt med många möjligheter. Kolla in länkarna nedan för att lära dig mer om hur Omnia kan stödja din roll eller funktion.

- Kommunikation

- IT & den digitala arbetsplatsen

- HR & medarbetarengagemang

- Kvalitetsstyrning

- Projektkontor

- Kunskapshantering

Ett erbjudande som är skräddarsytt för din organisation

När det gäller intranät är det inte "en storlek som passar alla". Kolla in länkarna nedan för att lära dig mer om hur Omnia kan hjälpa din typ av organisation.

Stora företag och koncerner

- Medelstora företag

- Små företag

- Offentliga organisationer

Vill du ladda ditt intranät och öka medarbetarnas engagemang?

Många organisationers intranät är i behov av en energikick. Vi kan hjälpa dig att uppdatera ditt intranät för att möta de utmaningar som HR och ledningen står inför idag.

 

LÄS MER

Bra användarupplevelse och design i världsklass.

Läs om hur Omnia levererar en personlig, intuitiv och visuellt tilltalande användarupplevelse på alla digitala enheter.

 

LÄS MER

BRANSCHRAPPORT

Omnia - bäst i test sju år i rad

Omnia har tilldelats ClearBox Consultings "Intranet Choice Award" sju år i rad. I den oberoende rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms Report" slår man fast att Omnia levererar heltäckande funktionalitet, imponerande prestanda och en utmärkt användarupplevelse på alla klienter, från mobiler till informationstavlor. För mer information, ladda ned den kostnadsfria rapporten här.

 

LADDA NER RAPPORTEN

Upptäck hur Omnia kan hjälpa dig!

Vill du stärka dina medarbetares engagemang men vet inte var du ska börja? Vill du veta mer om Omnia eller boka en produktdemo? Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig!