agreemen_shaking_hands

 

 

 

 

 

 

Välkommen som partner. 

Vässa ert erbjudande med Omnia.

Varför bli Omnia Partner?

 

Att bli en Omnia Partner är ett utmärkt komplement till ditt erbjudande om ditt företag redan idag levererar lösningar och tjänster baserade på Office 365 och SharePoint.

Som partner till Omnia kommer att kunna hjälpa både nya och befintliga kunder till en bättre digital arbetsplats. 

 

Vad får du som Omnia Partner?

Det finns fler fördelar i ett partnerskap med Omnia än möjligheten att kunna erbjuda den bästa lösningen för den digitala arbetsplatsen. 

Stärk ditt erbjudande 

 

Om ni redan idag levererar lösningar och tjänster baserade på Office 365 och SharePoint så kommer Omnia att ytterligare vässa ert erbjudande.

Långsiktiga relationer

 

När du levererar lösningar med Omnia får du möjlighet att bygga långsiktiga relationer där du blir kundens rådgivare och leverantör av löpande tjänster.

 

Stor efterfrågan

 

Idag visar organisationer i alla storlekar visar stort intresse för digitala arbetsplatser och intranät. Vår gissning är att faktiskt dina kunder redan tittar på Omnia.

 

Värdeskapande produkt 

 

Omnia är den högst rankade produkten i den årliga ClearBox-rapporten som utvärderar intranät-produkter. VI har blivit utsedda till  "Intranet Choice Europe" både 2018 och 2019.

Förmåner för partners 

Som medlem i Omnia Partner Program får du mängder av förmåner, till exempel tillgång till nya affärsmöjligheter, säljstöd, utbildning och produktsupport.

Affärsmöjligheter

Vi jobbar varje dag för ihop med våra partners för att hitta affärsmöjligheter och vi driver löpande aktiviteter för att marknadsföra Omnia. Genom att dela med oss av vår erfarenhet via webinars, webcasts and whitepapers får löpande in förfrågningar från potentiella kunder som vill ha stöd av en partner. 

Vi driver också gemensam marknadsföring med våra partners och då med fokus på de aktiviteter som fungerar bäst på din lokala marknad.

 

Säljutbildning och support 

Som Omnia-partner får du tillgång till säljutbildning med fokus på att vinna nya affärer. Du får de verktyg du behöver för att presentera Omnia och också för att kunna jämföra produkten med våra konkurrenter.

Vi hjälper dig i säljprocesser när det gäller att demonstrera Omnia, skriva offerter och att prata med kundernas IT-experter. Vårt mål är att hjälpa dig att kontinuerligt vinna Omnia-affärer.

 

Implementeringsutbildning och stöd

 

Vi erbjuder återkommande utbildning för konsulter som ska driva projekt och implementera Omnia-lösningar för era kunder. När du har gått någon av våra tvådagars-kurser kan du löpande komplettera med ny kunskap via våra två-timmars webbseminarier.

Det finns också omfattande dokumentation som ger svar på frågor som kan uppstå i implementeringsprojekt.

 

Dedikerad support

Vi vet hur viktigt det är att du som partner kan få stöd i ditt arbete med att implementera och förvalta Omnia-lösningar för era kunder. 

Alla våra partners ska självklart har ett antal skickliga Omnia-konsulter, men alla dessa ska också kunna lita på att ha snabb tillgång till vår dedikerade produktsupport vilket ger snabb hjälp om det skulle uppstå problem. 

Strategiskt partnerskap

Kom med i vårt partnernätverk, använd vår partnerportal och gör Omnia till en del av ditt erbjudande. Vi jobbar för att just ni ska lyckas som Omnia-partner och vill över tiden utveckla vårt samarbete till ett strategiskt partnerskap.

Som partner till Omnia kommer du att får ett starkare erbjudande, kunna vinna fler affärer, utveckla långsiktiga kundrelationer och förbättra ert ekonomiska resultat. 

Så här säger våra partners

Omnia has evolved to become a leader in the Digital Workplace market through its world class performance and rich functionality. It is a perfect complement to our portfolio of products and services.

Ash Turner, Sales Manager
CPS, UK

 

With Omnia we can provide a high value to our customers at a very competitive price. It has an extensive set of features and is easily tailored to the customer requirements.

Felix Schröder, Strategy Team Leader
Hirschtec, Germany

Through Omnia we can provide an even higher value to our customers.

CTG has a great partnership with the Omnia team. Their first-class solution brings digital excellence to our small and large customers, active in both the private and public sector.

Jochen Gyssels, Unit Manager Application Solutions
CTG, Belgium

Omnia is the perfect complement to our product/services catalogue since it addresses a need that every company has.

Asedo Logo

Alberto Necovski, CEO

UCS IT Solutions

Ladda ned broschyr

Vill du läsa mer om hur du blir partner med Omnia eller vad det kan innebära att vara det? I så fall ska du ladda ner vår broschyr och läsa mer om Omnia och vad ett partnerskap kan betyda för er organisation.

 

Ladda ned broschyr

Vill du bli Omnia Partner?

Kontakta oss idag så hör vi av oss för att boka en demo och en första diskussion kring vad ett partnerskap med Omnia kan betyda för er.