Enhetlig.

Integrera och presentera applikationer på ett användarvänligt sätt. 
Se hur du kan integrera applikationer i Omnia.

Mot en enhetlig digital arbetsplats

Omnia ger dig möjlighet att förvandla en fragmenterad miljö av applikationer till en enhetlig och personligt anpassad upplevelse för användarna.

Enhetlig upplevelse

Användare upplever ofta att man arbetar med en diversifierad palett av applikationer och system, men med Omnia kan du skapa en enhetlig och begriplig upplevelse. Du kan publicera länkar till system som ska vara obligatoriska för eller målgruppstyrda till medarbetare.

Produkten har också färdiga funktioner för att integrera med exempelvis Bing Search, YouTube, Trello, Facebook Workplace och externa tjänster för pressreleser och börskurser. 

Ux i Omnia

Integration med
Microsoft 365

Den som arbetar med att utveckla en digital arbetsplats möter ofta behovet av att samordna och integrera med olika tjänster inom Office 365.

Omnia är integrerad med till exepel Microsoft Teams, Outlook, Stream, Planner och Yammer och ger dig stöd för att skapa en bra upplevelse för användare.

Teams App

Microsoft Teams är en av de snabbast växande applikationerna inom Microsofts produktfamilj. Alla moduler i Omnia kan användas i Teams, vilket ger användarna tillgång till funtioner och innehåll via Teams gränssnitt.

Men Omnia kan också driftsättas som en Microsoft Teams-app vilket gör att du kan tillgängliggöra startsida, navigering, innehåll med mera som en egen flik i Teams.

Ux i Omnia
Ux i Omnia

Anpassa efter era behov

Ibland räcker inte standardprodukter till för att lösa alla behov i verksamheten. Det kan finnas behov av att integrera externa datakällor eller att anpassa standardfunktioner efter era processer.

Omnia har därför ett kraftfullt ramverk och utvecklingsverktyg för att kunna anpassa funktionalitet efter verksamhetsbehov eller att integrera interna eller externa system på ett kostnadseffektivt sätt.

Lär dig mer om Omnia och integration

Se filmen om Omnia och integration

Lär dig mer om hur Omnia kan hjälpa dig att göra ett fragmenterat landskap av interna och externa system till en enhetlig upplevelse.

Vill du se mer av Omnia?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en demo av Omnia.