Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett produkt- och konsultbolag med fokus på lösningar inom SharePoint och Microsoft 365. Företaget har cirka 250 anställda med kontor i Sverige, Danmark, England, Kanada, Tyskland, Norge och Vietnam och vi betjänar kunder i Europa, Asien och Nordamerika.

Precio Fishbone är en Microsoft Gold Partner och är noterade på Nasdaq Stockholm First North Premier. Våra mest sålda produkter är Omnia, NGO Online och Kaskelot. 

Omnia är en modern och prisbelönt produkt för den moderna digitala arbetsplatsen. I samarbete med våra partners har vi installerat Omnia hos mer än 300 kunder. Varje dag jobbar med än 900.000 användare med stöd av Omnia. 

NGO Online är en marknadsledande lösning för program, projekt och bidragshantering för internationella organisationer som arbetar för att underlätta vid naturkatastrofer, epidemier, fattigdom eller flyktingsituationer. Produkten används av drygt 40 organisationer. 

Kaskelot är en ärendehanteringslösning med fokus på att administrera politiska val. Produkten används av drygt 50 kunder i Skandinavien. 

Om du vill ha mer information om Precio Fishbone, besök gärna företagets webbplats preciofishbone.se