Intranät

Välj Omnia om du är ute efter ett välanvänt Microsoft 365 intranät

Intranät

Våra kunders intranät ger bättre internkommunikation, strukturerat samarbete, effektiv kunskapsdelning och utmärkt upplevelse för användare. Välj Omnia om du är ute efter ett välanvänt modernt intranät.

Med intranätplattformen Omnia kan du skapa ett välpaketerat intranät som står för träffsäker internkommunikation, effektivt samarbete och enkla möjligheter för användare att dela kunskap. Här finns verktygen för att skapa en långsiktigt hållbar lösning för ett färdigt intranät med utmärkt användarupplevelse på både små och stora skärmar.

Förbättrad internkommunikation

Ett bra intranät hjälper dig till effektiv interkommunikation. Med Omnias intranätplattform är det enkelt att skapa och underhålla information med rätt utseende och egenskaper och se till att ditt budskap når fram till rätt målgrupp.

Omnia erbjuder ett enkelt arbetssätt för publicering, men innehåller också en mängd avancerade verktyg kring till exempel bild- och mediahantering, målgruppsstyrning, schemaläggning och godkännande.

Omnia as communication tool
Omnia as collaboration tool

Effektivt samarbete

Omnia ger dig möjlighet att över tiden bygga och underhålla en strukturerad samarbetsmiljö anpassad efter verksamhetens behov.

Användare kommer att uppskatta enkelheten i att skapa nya samarbeten baserat på mallar som samordnar appar inom Microsoft 365. Detsamma gäller personlig navigering, notifieringar om nytt och uppdaterat innehåll i samarbeten och integration mellan intranätet och Microsoft Teams.

Hållbar intranätlösning

En stor utmaning med intranät är att se till att lösningen blir bättre med tiden. För att ge stöd för det har Omnia ett utmärkt stöd för att implementera policies för hur webbsidor, dokument, processer och annat innehåll hanteras över sin livscykel.

Omnias intranätplattform ger administratörer tillgång till statistik och rapporter avseende innehåll och användande för att kunna arbeta med ständiga förbättringar.

Omnia as analytics tool
Omnia UX

Utmärkt upplevelse för användare

Med Omnia skapar du ett intranät som är enkelt är förstå och enkelt att använda. Nu får du möjlighet att ge varje användare en intuitiv, personaliserad och uppgiftsorienterad upplevelse på alla typer av skärmar.

Vill du ha en välanvänd lösning så är Omnia rätt val för er lösning.

Ett snabbare intranät

Ett av de vanligaste önskemål från användare avseende intranät är att man vill ha en snabbare lösning – och om du känner igen det ska du välja Omnia för ert nästa intranät.

Testa gärna att jämföra din egen reaktionstid med den tid som det tar att ladda en sida i Omnia, 295 ms. Du kan utmana Omnia via denna länk.

Utmana Omnia här!

Omnia performance

Upptäck hur Omnia kan hjälpa dig!

Vill du stärka dina medarbetares engagemang men vet inte var du ska börja? Vill du veta mer om Omnia eller boka en produktdemo? Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig!