Webbinarium: Effektivisera den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365 - Effektivare målstyrning med Viva Goals

En utmaning som många står inför i sin digitala arbetsplats är hur man ska följa upp användning och användarupplevelsen. Att sakna medvetenhet om hur effektivt verktygen används och om hur användarna upplever dem kan hämma produktivitet och innovation, trots klara visioner och målsättningar.

Under webbinaret visar vi hur statistik och feedback kring användning och användarupplevelse kan användas för att sätta tydliga mål och följa upp dem. Vi tittar på hur arbete med olika initiativ och projekt kan användas för att uppnå målen, allt med verktyg i Microsoft 365.

Agenda

I detta webbinarium får du lära dig mer om:

  • Vikten av att ha tydligt definierade mål
  • Framgångsfaktorer för den digitala arbetsplatsen
  • Hur mäter vi användning och användarupplevelse?
  • Målstyrning med Viva Goals och Microsoft 365
  • Agera för att förbättra den digitala arbetsplatsen


Efter presentationen finns också tid att svara på eventuella frågor.

Målgrupp

Välkommen till ännu ett webbinarium i vår serie "Effektivisera den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365". Detta tillfälle är främst riktat till dig som är involverad i utvecklingen eller underhållandet av organisationens digitala arbetsplats baserad på Microsoft 365

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vår presentatör är Jesper Håård, Microsoft 365 Specialist. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).