Webbinarium: Integrera intranätet med Microsoft Teams

Vill du veta mer om hur du kan integrera ert intranät med Microsoft Teams? I så fall har vi ett intressant webbinarium för dig.

Microsoft Teams växer snabbare än någonsin och finns snart på varje kvinnas och mans skrivbord. Men hur ska respektive kanal användas och vilken information ska publiceras var? I detta webbinarium ger vi råd och visar praktiska exempel på hur ni kan föra upplevelserna i Teams och intranätet närmare varandra. Vi kommer också att diskutera vilken roll Teams kan ha i diskussionen kring en digital arbetsplats.

Agenda

  • Microsoft Teams – en översikt
  • Lösningsexempel från intranät
  • Så kan du integrera intranätet med Teams
  • Den digitala arbetsplatsen

 

Vi kommer också att ha en kortare frågestund efter webbinaret.

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar inom en digital arbetsplats.

Målgrupp

Webbinariet riktar sig främst till roller som CIO, CDO, affärsutvecklare, intranätansvarig eller eller liknande roller inom organisationer som vill skapa en effektivare samarbetsmiljö inom en digital arbetsplats baserad på Office 365. .

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vi distribuerar även en inspelning till alla som anmält sig så du kan ta del av innehållet när det passar dig. Vår presentatör är Anders Fagerlund, produktägare för Omnia. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).