On-demand webinar: Så skapar du ett intranät som engagerar frontlinjearbetare

Under många år har organisationer använt intranät som ett verktyg för intern kommunikation, samarbete och kunskapsdelning. Tyvärr har dessa lösningar ofta bara varit tillgängliga för kontorspersonal. Men tiderna förändras och idag är det en prioritet att även inkludera medarbetare i frontlinjen.

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi visar hur du kan skapa ett intranät som inkluderar och engagerar frontlinjepersonalen.

Agenda:

  • Utmaningar för att nå frontlinjearbetare och hur dessa kan hanteras.

  • Så designar du lösningar för frontlinjearbetare.

  • Exempel på intranät för frontlinjearbetare.

  • Vad gör vi nu? Några råd om om nästa steg?

 

Presentatör

Vår presentatör för detta webinar är Anders Fagerlund från Omnia-teamet. Anders har mer än 20 års erfarenhet av att designa och förbättra intranät baserat på Microsoft-produkter. Sedan 2015 är han ansvarig för erbjudandet kring den topprankade intranätprodukten Omnia.

Målgrupp

Detta webbinarium vänder sig till dig som arbetar med att förbättra den digital upplevelsen för medarbetare och/eller i en organisation som vill inkludera frontlinjearbetare i den digitala arbetsplatsen. Under webinaret presenterar vi utmaningar som är relevanta för funktioner som kommunikation, IT och HR.

Allmän information

Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).