Webbinarium: Dela och hantera kunskap med stöd av intranätet

Det finns många studier som visar att organisationer som delar kunskap på ett strukturerat sätt kan vinna konkurrensfördelar och öka produktiviteten. I detta webbinarium berättar vi om hur du kan använda organisationens intranät för att skapa en lösning för strukturerad kunskapsdelning. Vi visar praktiska exempel baserat på Microsoft 365 och Omnia.

På agendan står följande punkter:

  • Utforma en lösning för mer effektiv kunskapsdelning.

  • Hur få användare att dokumentera och dela lärdomar och erfarenheter.

  • Gör det enkelt att hitta, använda och förbättra organisationens kunskap.

  • Rekommendationer kring implementationsprojektet.

  • Hur får man en långsiktigt hållbar lösning?


Efter presentationen finns också tid att svara på eventuella frågor.

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar inom en digital arbetsplats.

Målgrupp

Detta webbinarium riktar sig främst till roller som CIO, CDO, affärsutvecklare, intranätansvarig eller liknande roller inom organisationer som vill utveckla sitt intranät med bättre kunskapsdelning.

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vi distribuerar en inspelning av webinaret till alla som anmält sig så du kan ta del av innehållet när det passar dig. Vår presentatör är Anders Fagerlund, produktägare för Omnia. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).